akutundersökning-tandläkare-västerås-klinik-man-arbetar

Akutundersökning

Det kan vara svårt att veta när olyckan dyker upp och många gånger kan det vara nödvändigt att boka en akutundersökning hos tandläkaren. På vår tandläkarklinik i Västerås erbjuder vi därför akuta tandvårdstider. När du bokar en akuttid hos oss garanterar vi dig en tid inom 24 timmar.

Besök våra tandläkare när du har små eller stora tandproblem

Behovet av akut tandvård kan infinna sig när som helst. Våra tandläkare finns därför redo att hjälpa dig med kort varsel. Vi hjälper dig med små såväl som stora problem kopplade till din munhälsa. Kliniken ligger belägen på Jonas Wenströmsgata 11 i Västerås.

Vi behandlar patienter med tandläkarskräck

Att boka en akut tandvårdstid är sällan en trevlig upplevelse. På vår mottagning är vi därför extra måna om att ge dig som besöker oss ett varmt mottagande.

Vi behandlar alla patienter med vänlighet, förståelse och respekt. Samtidigt ser vi till att lätta din smärta och behandla tanden samt planera för en fortsatt behandling. Skulle det vara så att du blir svullen i munnen eller får feber efter ditt besök bör du kontakta våra tandläkare omedelbart.

Prisvärda akuttider av legitimerad tandläkare i Västerås

Våra legitimerade tandläkare i Västerås tar emot alla för akuta tandvårdstider. Ofta får vi besök av patienter som slagit ut en tand eller lider av tandvärk. Det händer också att lagningar lossnar och då hjälper vi givetvis till att laga tanden på nytt. Som patient kan du alltid känna dig trygg hos oss.

Boka en akuttid hos våra legitimerade läkare i Västerås! Vi hjälper dig bli av med din smärta och förebygger att den kommer tillbaka.