tandblekning-bra-pris-västerås-tänder-leende

Tandblekning

Våra tandläkare i Västerås erbjuder såväl tandblekning på kliniken som tandblekning för hemmabruk. När du gör din tandblekning hos oss på kliniken övervakar vi processen då dina tänder bleks, och ger dig rekommendationer samt har en dialog om önskat resultat. Detta för att du ska känna dig helt nöjd med behandlingen.

Blek tänderna och få vitare tänder efter bara en behandling

Den tandblekning som vi använder på vår klinik i Västerås är både säker och effektiv. Med bara en behandling märker du att tänderna genast blir vitare. För att få resultatet att hålla i längre har du möjlighet att köpa med dig en hemmablekning från vår klinik efter du behandlats.

Innan du påbörjar din tandblekning i Västerås

För att få bästa möjliga resultat av din tandblekning rekommenderar vi att du alltid träffar en av våra tandläkare innan behandling. Väl på plats på vår klinik säkerställer vi att dina tänder är fria både från hål och beläggningar.

Skonsam tandblekning av erfarna tandläkare

Tandblekningen vi använder innehåller enbart skonsamma ingredienser och har funnits på marknaden under lång tid. Vid en blekning hos oss på kliniken i Västerås utförs behandlingen av en legitimerad tandhygienist.

Tandblekning i Västerås till ett bra pris

Vi på Hammarby Tandklinik i Västerås erbjuder alla typer av behandlingar till ett bra pris. Hör av dig till oss för att få ett exakt pris för din tandblekning.

Boka tid hos en av våra erfarna tandläkare när du vill ha vitare tänder! Vi erbjuder klinikblekning såväl som hemmablekning.