Om oss

Välkommen till oss på Hammarby Tandklinik i Västerås! Vi är en komplett tandläkarmottagning med ett brett utbud av tandvård.

Vår vision som leverantör av tandläkartjänster

Sedan starten har vi byggt upp ett rykte som en ledande leverantör av tandvård och munvård i Västerås, Sverige och omgivande områden. Vår vision är att bli en enda butik förtandläkartjänster för större grupper av individer. Vi fortsätter att förnya och förbättra våratjänsterbjudanden för att säkerställa högsta omsorgsnivå.

Mer om oss och våra tandläkare i Västerås

Hammarby Tandklinik är en tandklinik baserad i Västerås stad. Vi erbjuder ett omfattande utbud av pålitliga tandläkartjänster till rimliga priser till individer i alla åldersgrupper. Vi är ett team av erfarna tandvårdspersonal som utmärker sig för att möta alla dina tandvårdsbehov.

På Hammarby Tandklinik är vi utrustade med toppmodern utrustning för tandvård och vård. Våra tandläkare och tekniker kan komma till roten till alla problem du kan möta och rekommendera rätt behandlingsmetoder. Vi är specialiserade på att identifiera eventuella tandproblem och hantera det med största precision. Vår tandklinik ger en trygg och bekvämmiljö för konsultation och behandling. Kommunicera dina tandvårdsbehov direkt till våra proffs för att anpassa din behandling.

Från undersökningar till specialisttandvård

Vänd dig till våra tandläkare i Västerås oavsett vad du behöver hjälp med när det rör munhälsa och tandvård. I vår ljusa klinik erbjuder vi allt från klassiska undersökningar till mer specialiserad tandvård. För oss är det viktigt att du som patient känner förtroende för oss.

Vår portfölj av tjänster inkluderar bland annat:

  • Tandblekning
  • Reparation av skador
  • Tandborttagning
  • Rotfyllning
  • Proteser
  • Porslinsfasader
  • Tandskydd
  • Implantat

Heltäckande oral kirurgi i Västerås

Vi har även en del patienter som blir remitterade till vår klinik då vi erbjuder fulltäckande oral kirurgi. Vi har då möjlighet att ta bort visdomständer och rotrester som vi sedan ersätter med implantat, kronor eller broar.

Vi är alltid i framkant när det gäller innovation när det gäller implementering av spetsktandvård och munvårdsteknik. Genom att använda beprövade tekniker och modernutrustning kan vi erbjuda tandvård av högsta kvalitet oavsett dina förväntningar. Vi kan genomföra omfattande oral kirurgi för att ta hand om eventuella problem som tandförfall, tanderosion, känslighet, munsår, periodontal sjukdom, dålig andedräkt, tandvärk och mer. Våra tandläkare i Västerås kan också ta itu med färgade tänder, flisade tänder, spruckna tänder, påverkade tänder, hyperdonti med mera. Vi kan ta bort visdomständer samtidigt som roten är intakt och utföra lämpliga krona-, bro-eller implantatinstallationer. Lita på att vi hittar lösningar på alla dina tandläkarbehov.

Våra öppettider och telefontider är:

Mån-ons: 10-17
Tors-fre: Stängt
Lör-söndag: 10-17

Du når oss på 021-120121.

Hör gärna av dig till våra tandläkare i Västerås när du har frågor du vill ställa eller när vi vill veta mer om vår tandläkarklinik.